+31 (0)50 321 00 02
Welkom bij
Frently
Hét juridisch adviesbureau in Groningen gespecialiseerd in huurrecht woonruimte
Lees meer
Wij verlagen je huur
op basis van no cure, no pay
Naar de huurcheck
Maak een afspraak
ONLINE
NAAR DE AFSPRAAKPLANNER

Dé huurrecht specialist

Frently helpt bij het verlagen van je huurprijs en het terugvorderen van te veel betaalde servicekosten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat verhuurders achterstallig onderhoud tijdig aanpakken. Uiteraard kun je ook voor andere huurkwesties bij ons terecht.

Over ons

Sinds 2010 hebben we meer dan 1500 procedures succesvol afgerond. De meeste procedures hadden betrekking op het verlagen van de kale huur of het terugvorderen van servicekosten. In 2016 bespaarden onze klanten gemiddeld € 1500,- op jaarbasis.

Betrokken

We voelen ons verbonden met de huurder waarvoor wij werken en met het werk dat we doen.

Deskundig

Of het nu gaat om huuropzegging, huurprijzen of problemen rondom de onderhoudsstaat van je woning, wij zijn dé specialist op het gebied van huurrecht woonruimte.

Laagdrempelig

Frently geeft juridisch advies zonder dat daar gelijk hoge kosten aan verbonden zijn. Een afspraak is kosteloos en vrijblijvend!

Gepassioneerd

Onze medewerkers zijn gepassioneerd voor het vak waardoor werken geen moeten is, maar iets waar wij plezier uit halen.

Resultaatgericht

Wij spannen ons actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geven we niet op en houden we de uitgezette lijn voor ogen.

Doorzettingsvermogen

Helaas werken sommige verhuurders totaal niet mee aan een oplossing. Desondanks stoppen wij pas als we ons doel hebben bereikt.

Referenties

Recente publicaties

Lees alle publicaties

Meet Our Staff